+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

ВИТИ: За Нас

За нашата компанија

Компанијата Вити Дооел е основана далечната 1998 година и скоро 25 години е една од водечките компании во Македонија која се занимава со увоз и продажба на целокупниот програм на Сврзувачки Елементи од најпознатите светски и европски брендови.

Во продажниот програм се вклучени сите Сврзувачки Елементи према DIN и ISO стандарди а исто така располагаме и со изработка на позиции прилагодени према потребите на нашите клиенти. Нашиот продажен програм опфаќа голем асортиман на Завртки, Саморезни Завртки, Хол Завртки за Дрво, Салонит Завртки, Анкери за Бетон, Навојни Шипки, Навртки, Подлошки, Зегер Осигурачи, Стеги за Црево, Еластични Чивии, Расцепки, ПВЦ Типли, Камења за Сечење и Брусење како и INOX програм кој ги опфаќа сите производи наведени погоре.

Во 2020 година започнуваме со реализација на капитална инвестиција односно изградба на нов деловен простор и магацин кој се наоѓа во Индустриската Зона Визбегово а во 2021 година проектот е целосно реализиран и потполно оперативен.

Нашата компанија секогаш се залагала и ќе продолжи да се залага за врвна услуга, навремена испорака и квалитетни производи.

Повелете, Ве очекуваме !!

Web

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean sollicitudin nibh risus, a luctus nibh ultricies at. Proin scelerisque ac felis in semper. Vestibulum eleifend arcu eu sem malesuada maximus.

Development

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean sollicitudin nibh risus, a luctus nibh ultricies at. Proin scelerisque ac felis in semper. Vestibulum eleifend arcu eu sem malesuada maximus.

Mobile

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean sollicitudin nibh risus, a luctus nibh ultricies at. Proin scelerisque ac felis in semper. Vestibulum eleifend arcu eu sem malesuada maximus.

Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean sollicitudin nibh risus, a luctus nibh ultricies at. Proin scelerisque ac felis in semper. Vestibulum eleifend arcu eu sem malesuada maximus.

Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean sollicitudin nibh risus, a luctus nibh ultricies at. Proin scelerisque ac felis in semper. Vestibulum eleifend arcu eu sem malesuada maximus.

Social

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean sollicitudin nibh risus, a luctus nibh ultricies at. Proin scelerisque ac felis in semper. Vestibulum eleifend arcu eu sem malesuada maximus.

Нашиот Тим

John Doe

CEO Manager

Nunc venenatis neque eget cursus dapibus. Sed ultricies lacus sit amet justo finibus, nec pharetra libero dictum. Nulla posuere neque in lectus tempor, non vestibulum sem dapibus.

John Doe

Developer

Nunc venenatis neque eget cursus dapibus. Sed ultricies lacus sit amet justo finibus, nec pharetra libero dictum. Nulla posuere neque in lectus tempor, non vestibulum sem dapibus.

Joan Doe

UX Designer

Nunc venenatis neque eget cursus dapibus. Sed ultricies lacus sit amet justo finibus, nec pharetra libero dictum. Nulla posuere neque in lectus tempor, non vestibulum sem dapibus.