+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

Контакт

Контактирајте со нас

Конктактирајте со нас – можете да нè побарате на телефон, да ни испратите e-mail порака или пак да ни испратите порака преку формуларот подолу.

  Телефон

  Тел : + 389 2 3071-411

  Тел : +389 2 3071-446

  Моб : +389 75 416 995

  Е-маил адреси

  Магацин: magacin@vitimk.com

  Комерција: janko@vitimk.com

  : zoran@vitimk.com

  : Contact@vitimk.com

  Финансии: biljana@vitimk.com

  Локација

  Индустриска зона Визбегово,
  Хасан Приштина 122а (Качанички Пат),
  1000 Скопје,
  Република Македонија