+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

Зегер Осигурачи

Ова е нашиот асортиман на зегер осигурачи. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Внатрешен Зегер за отвор DIN 472

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 12 до Ф 200 со заштита Брунирани

Надворешен Зегер за осовина DIN 471

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 6 до Ф 200 со заштита Брунирани