+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

Завртки

Ова е нашиот асортиман на завртки. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Завртка со цел навој – DIN 933

Димензии од М4 до М36 сите должини во квалитет 5.8, 8.8, 10.9 и 12.9 со заштита Брунирани или Ладно Поцинкувани

Завртка со делумен навој – DIN 931

Димензии од М4 до М36 сите должини во квалитет  5.8 , 8.8 ,10.9 и 12.9 со заштита Брунирани или Ладно Поцинкувани

Имбус завртка – DIN 912

Димензии од М5 до М30 сите должини во квалитет  5.8 , 8.8 ,10.9 и 12.9 со заштита Брунирани или Ладно Поцинкувани

Имбус завртка со ниска глава – DIN 7984

Димензии од М4 до М20 сите должини во квалитет  8.8 и 10.9 со заштита Брунирани или Ладно Поцинкувани

Конкструктивни завртки – DIN 6914 HV

Конструктивни завртки со димензии од М12 до М30 сите должини во квалитет 10.9 со заштита Брунирани и Ладно Поцинкувани

Завртка со ситен чекор со делумен навој – DIN 960

Димензии од М8 до М20 сите должини во квалитет  8.8 и 10.9 со заштита Брунирани или Ладно Поцинкувани

Завртка со ситен чекор со цел навој

Димензии од М8 до М20 сите должини во квалитет  8.8 и 10.9 со заштита Брунирани или Ладно Поцинкувани

Завртка со фланша – DIN 6921

Димензии од М8 до М12 сите должини во квалитет 8.8 и 10.9 со заштита Брунирани или Ладно Поцинкувани

Пасована завртка – DIN 609

Располагаме со лагер меѓутоа повеќето димензии ги работи према цртеж и се прилагодени према потребите на клиентот

Пасована завртка – DIN 610

Располагаме со лагер меѓутоа повеќето димензии ги работи према цртеж и се прилагодени према потребите на клиентот

Фрез имбус – DIN 7991

Димензии од М3 до М20 сите должини во квалитет  8.8 и 10.9 со заштита Брунирани или Ладно Поцинкувани

Фрез завртка со шлиц – DIN 963

Димензии од М4 до М12 сите должини и заштита Ладно Поцинкувани

Фрез завртка со крстач – DIN 965

Димензии од М4 до М12 сите должини и заштита Ладно Поцинкувани

Торбан завртка – DIN 603

Димензии од М6 до М12 сите должини и заштита Ладно Поцинкувани

Завртки без глава – DIN 913/914/915/916

Димензии од М3 до М16 сите должини во квалитет 10.9 со заштита Брунирани