+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

Завртки за Дрво

Ова е нашиот асортиман на завртки за дрво. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Хол завртки DIN 7505

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 3,5 х 16 до Ф 6 х 180

Салонит завртка

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 6 х 40 до Ф 10 х 150