+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

Завртки за Бетон

Ова е нашиот асортиман на завртки за бетон. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Анкер Завртка

Димензии достапни на лагер : сите должини од М 8 х 80 до М24 х 250

Метална дипла

Димензии достапни на лагер : M 8 , M 10 , M12 , M 16

Метална Дипла Fischer

Димензии достапни на лагер : M 8 , M 10 и M12

Турбо Завртка

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 7,5 х 52 до 7,5 х 200