+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

Стеги за Црево

Ова е нашиот асортиман на стеги за црево. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Стега за Црево DIN 3017

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 8 / 12 до Ф 250 / 280 со дебелина на тело 8мм, 9мм и 10мм

Тешки стеги за црево

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 48 / 51 до Ф 68 / 73