+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

Шелки за Цевки

Ова е нашиот асортиман на шелни за цевки. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Шелни за цевки

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 20 / 24 (1/2”)  до Ф 200 (8”)