+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

Саморезни Завртки

Ова е нашиот асортиман на саморезни завртки. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Саморезна Завртка DIN 7504-K комплет со гумена и сферна подлошка.

Димензии достапни на лагер : од Ф 5,5 х 19 до Ф 5,5 х 60 / Ф 6,3 х 19 до Ф 6,3 х 200 во комплет со гумена и сверна подлошка

Саморезна Завртка со конусна глава DIN 7504-P

Димензии достапни на лагер : од Ф 3,9 х 16 до Ф 3,9 х 38 / Ф 4,2 х 19 до Ф 4,2 х 50 / Ф 4,8 х 38 до Ф 4,8 х 100

Саморезна Завртка со рамна глава DIN 7504-P

Димензии достапни на лагер : од Ф 3,9 х 13 до Ф 3,9 х 32 /  Ф 4,8 х 19 до Ф4,8 х 60

Завртка за PVC

Димензии достапни на лагер : Ф 4,2 х 25 , Ф 4,2 х 30 и Ф 4,2 х 35