+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

Расцепки

Ова е нашиот асортиман на расцепки. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Расцепка DIN 94

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 2 до Ф 10 со заштита Ладно Поцинкувани