+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

PVC

Ова е нашиот асортиман на елементи за PVC. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Ударна Типла

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 6 х 40 до Ф 8 х 120

PVC Типла

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 6 до Ф 16

PVC Типла Fischer

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 10 до Ф 16

Типла за Стиропор

Димензии достапни на лагер : Ф 10 х 90 , Ф 10 х 120 и Ф 10 х 160

PVC Типла Долга

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 10 до Ф 16

Капаче за типла за стиропор