+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

Подлошки

Ова е нашиот асортиман на навртки. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Рамна Подлошка DIN 125

Димензии достапни на лагер : сите должини од М 4 до М 52 со заштита Брунирани и Ладно Поцинкувани

Еластична Подлошка DIN 127

Димензии достапни на лагер : сите должини од М 4 до М 52 со заштита Брунирани и Ладно Поцинкувани

Еластична Подлошка DIN 789

Димензии достапни на лагер : сите должини од М 4 до М 16 со заштита Ладно Поцинкувани

Конструктивни Подлошки DIN 6916 HV

КОНСТРУКТИВНИ ПОДЛОШКИ со димензии достапни на лагер : сите должини од М 12 до М 30 во 10.0 (с.50) квалитет со заштита Брунирани и Ладно Поцинкувани

Ѕвездеста Подлошка DIN 6789 A

Димензии достапни на лагер : сите должини од М 5 до М 30 со заштита Ладно Поцинкувани

Ѕвездеста Подлошка DIN 6798 J

Димензии достапни на лагер : М 24 , М 27 и М 30 со заштита Ладно Поцинкувани

Ѕвездеста Подлошка DIN 6797 A

Димензии достапни на лагер : М 20 со заштита Ладно Поцинкувани

Ѕвездеста Подлошка DIN 6797 J

Димензии достапни на лагер : М 6 и М 8 со заштита Ладно Поцинкувани