+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

Навојни Шипки

Ова е нашиот асортиман на навојни шипки. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Навојни Шипки од 1 метар

Димензии достапни на лагер : сите должини од М 4 х 1000 до М36 х 1000 во 5.8 квалитет и 8.8 квалитет со заштита Ладно Поцинкувани

Навојни Шипки од 2 метри

Димензии достапни на лагер : М 8 х 2000 и М 10 х 2000 во 5.8 квалитет со заштита Ладно Поцинкувани