+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

INOX A2

Ова е нашиот асортиман на продукти од Inox. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Завртки Inox A2

Завртка со цел навој DIN 933 INOX A2

Завртка со делумен навој – DIN 931 INOX A2

Имбус завртка – DIN 912 INOX A2

Фрез Имбус DIN 7991 INOX A2

Саморезни завртки Inox A2

Саморезна Завртка DIN 7504 K INOX A2

Саморезна Завртка со Конусна Глава DIN 7504 P INOX A2

Саморезна Завртка со Рамна Глава DIN 7504 N INOX A2

Анкери за бетон Inox A2

Анкер Завртка INOX A2

Навојни шипки INOX A2

Навојна Шипка DIN 975 INOX A2 од 1 метар

Навртки INOX A2

Навртка DIN 934 INOX A2

Сигурносна Навртка DIN 985 INOX A2

Слепа (украсна) Навртка DIN 1587 INOX A2

Навртка DIN 466 INOX A2

Подлошки INOX A2

Рамна Подлошка DIN 125 INOX A2

Еластична Подлошка DIN 127 INOX A2

Подлошки DIN 433 INOX A2

Зегер осигурачи INOX A2

Внатрешен Зегер за отвор DIN 472 INOX A2

Надворешен Зегер за осовина DIN 471 INOX A2