+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

Еластични Чивии

Ова е нашиот асортиман на еластични чивии. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Еластична Чивија DIN 1481

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 3 до Ф 12 со заштита Брунирани