+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

Алуминиумски поп нитни

Ова е нашиот асортиман на алуминиумски поп нитни. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Алуминиумски поп нитни

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 4 х 10 до Ф 5 х 20