+389 2 3071 411 | contact@vitimk.com

Аксесоари за челични сајли

Ова е нашиот асортиман на аксесоари за челични сајли. За повеќе информации, погледнете го нашиот каталог.

Стега за сајла DIN 741

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 4 до Ф 30

Шпан затегач за сајла DIN 1480

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 6 до Ф 30

Срце за сајла

Димензии достапни на лагер : сите должини од Ф 5 до Ф 20