Mirë se vini

Për Ne

“VITI” SHPKP(Shoqata me përgjegjësi të kufizuar të një personi ) është një nga kompanitë e para private e themeluar në vitin 1995 me veprimtari primare prodhuese e elementeve lidhëse, vida makine në standard “DIN 933” dhe “DIN 931” si dhe aksesorë tjerë: sajlla, shtërngues për sajlla, kthesa Shpan, Spone për sajlla, dhe mbajtse për sajlla.

Paralelisht me fillimin e prodhimit të vet, “VITI”e fillon bashkëpunimin me një prej emrave kryesorë me prodhim të vidave makinë dhe rrotullueseve, me cilësi 8.8; 10,9; 12,9 dhe 14,9 “S.B.E.”-Itali.Me këtë “VITI” u bë një nga kompanitë dominuese në furnizimin e tregut të brendshëm.