Добредојдовте на Веб-Страницата на ВИТИ Дооел

За Нас

Нашата компанија постои веќе 15 години на Македонскиот пазар. Нудиме лепеза на различни продукти за различни индустрии и примени

Повеќе »

Продукти

Разгледајте го нашето портфолио на продукти и погледнете што може да ви користи на вас. Нудиме разни видови на сврзни тела кои се производ на реномирани светски компании.

Повеќе »

Контакт

За сите информации кои ви се потребни, или ако имате некои прашања во врска со нашите производи, контактирајте не во било кое време.

Повеќе »

Добредојдовте на новата веб-страница на ВИТИ!

Со гордост ви ја претставуваме нашата нова веб страница. Разгледајте ја, погледнете ги продуктите кои ги нудиме и подобро запознајте се со историјата на нашата компанија. Ако иматe некакви прашања во врска со продуктите кои ги нудиме, како и можноста да нарачате нешто од нашиот каталог, слободно контактирајте не!

Сигурни сме дека ќе бидете убедени дека ние сме најдобриот избор за ваш партнер!